GILD Arbitrage suurendab kontrolli Bulgaaria investeeringutes

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raha.
Raha. Foto: Toomas Huik

Riskikapitalifond GILD Arbitrage on otsustanud fondi investorite ja võlausaldajate huvides suurendada kontrolli fondi Bulgaaria investeeringutes.


GILD Arbitrage on investeerinud Bulgaarias kinnisvarasektorisse ettevõtete Mramori Tehnopark OÜ, Mortsajevo OÜ ning Vladaja OÜ võlakirjaemissioonide kaudu.

Lisaks tänases turusituatsioonis tekkinud likviidsusprobleemidele on ettevõtetel investeerimisprojektide elluviimisel üheks olulisemaks takistuseks kujunenud Bulgaaria pealinna Sofia üldplaneeringu muutmise viibimine.

GILD Arbitrage`i investorite huvide paremaks esindamiseks on emitentide juhatuse liikmeks nimetatud Urmas Laur, kellel on pikaajaline kogemus kinnisvara valdkonnas.

Samal ajal planeerib fond taotleda aktiivsemat osalemist ka investeerimisprojektidega seotud Bulgaaria ettevõtete töös.

Nimetatud ettevõtete võlakirjade lunastamise tähtaega on pikendatud 30. novembrini 2009, et töötada koostöös võlakirjade teiste investoritega välja edasine tegevuskava ning eelarve. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles