Eesti ja Lõuna-Korea allkirjastasid maksulepingu

Laura Raus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ÜRO hoone New Yorgis, kus toimub ÜRO järjekordne peaassamblee.
ÜRO hoone New Yorgis, kus toimub ÜRO järjekordne peaassamblee. Foto: SCANPIX

Eesti välisminister Urmas Paet ja Korea Vabariigi välisminister Yu Myung-hwan allkirjastasid kahe riigi vahelise topeltmaksustamise ja maksudest hoidumise vältimise lepingu.


«Plaanime koostöös Korea Vabariigiga aidata kaasa ka ettevõtjate delegatsioonide vastastikuste kohtumiste ettevalmistamisele võimalike visiitide raames,» ütles Paet välisministeeriumi pressiteates. Tema sõnul on Korea tundnud huvi Eesti infotehnoloogia alase võimekuse ja Eestis tegutseva küberkaitse keskuse vastu.


Paet kohtus New Yorgis ÜRO Peaassamblee 64. istungjärgul ka Cabo Verde välisministri Victor Borgesiga. Paet toonitas, et Eesti näeb koostöövõimalusi Cabo Verdega eelkõige infotehnoloogia-alase kõrghariduse vallas. «Oleme valmis Cabo Verdega jagama ka oma e-riigi arendamise kogemust,» ütles Paet. Cabo Verde välisministri sõnul plaanib riik veelgi lihtsustada viisade saamist Cabo Verdesse turistina saabujatele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles