Värske hotelliomanik rõhub kõikjal luksusele

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johannes Wientjes.
Johannes Wientjes. Foto: Liis Treimann.

Tarmo Sumbergilt Tallinna vanalinnas asuva hotelli «Kolm Õde» ostnud hollandlane Johannes Wientjes rõhub kõigis oma ettevõtmistes luksusele.


Kui Wientjes mõne aasta eest koos oma Eestist pärit abikaasaga Tallinna kolis, oli tema eesmärgiks rajada siia äri, millesarnast Tallinnas veel polnud.



Kuna hollandlane on enda sõnul pikka aega tegutsenud moetööstuses, töötades luksuskaubamärke tootvate firmade juhtivatel positsioonidel, avas ta ka Eestis rõivakaupluse, kus on esindatud vaid luksusbrändid. Fashion Palace'i nime kandev kauplus müüb selliseid moebrände nagu Gucci, Prada jt.



«Meie sihtgrupiks olid inimesed, kes ei soovi osta riideid näiteks Stockmannist või Tallinna Kaubamajast. Ma olen alati uskunud sellesse, et kvaliteetset ja tugevat toodet on võimalik alati müüa,» ütles Wientjes E24'le.



«Kolme Õe» ostu põhjendas hollandlasest ettevõtja samuti sellega, et soovib luksuslikku hotelliteenindust pakkuda nendele, kes seda endale lubada saavad ja hinnata oskavad.



«Kuna ma ise reisin väga palju ning viibin seetõttu ka pidevalt erinevates hotellides, tean ma hotelliärist sisuliselt kõike.»



Uus omanik kavatseb hotellis ka erinevaid muutusi sisse viia, et see klientide jaoks veelgi hubasemaks luua. Ka on tema eesmärgiks muuta hotell sobivaks lõõgastuskohaks mitte ainult hotelli välismaalastest klientidele, vaid ka siinsetele elanikele, kes peavad lugu heast söögist, joogist ja sigaritest.



«Minu eesmärk on muuta «Kolm Õde» Tallinna parimaks hotelliks,» märkis Wientjes, kelle sõnul soovib ta Tallinna meelitada nii varakad Lääne-Euroopa kui ka Venemaa kliendid.



Samas ei välista hollandlane võimalust, et võib tulevikus Eestisse veelgi investeerida. Siiski ei soostunud ta avaldama, kui suured on tema seni Eestisse tehtud investeeringud.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles