Internetikonkursil võidutses Edicy

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Internetikonkursi võitjad.
Internetikonkursi võitjad. Foto: Best Marketing

Eile kuulutati Eesti internetiturunduse aastakongressil «Best Internet» välja selle aasta parimad tegijad, kus esikoha pälvis Edicy.com.


Edicy.com

näol on tegu Tartu firma Fraktal poolt loodud teenusega, mis võimaldab igaühel luua endale sobiva veebilehe.



Ettevõte on tunginud oma teenusega mitmetele välisturgudele ning Edicy abil on tänaseks üle terve maailma loodud ligi 100 000 veebilehte.



Ürituse korraldamisega tegelenud Best Marketing'i teatel esitati konkursile118 tööd, neist finaali jõudis 30 tööd. Kokku anti välja 18 auhinda.



Esmakordselt toimunud konkursi korraldajaks oli Art Directors' Club Estonia koostöös turundusinfo- ja konverentsifirmaga Best Marketing.



Vajadus eraldi konkursi järgi tulenes internetivaldkonna tegijate rahulolematusest reklaamikonkursiga «Kuldmuna», kus interneti osa käsitleti liialt reklaami- ja teostuskeskselt, pööramata suuremat tähelepanu funktsionaalsusele, tehnoloogilisele innovatsioonile ja praktilisele toimimisele.

Täpsem info võidutööde kohta: www.est.best-marketing.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles