A. Le Coq tähistab juubelit uue õllega

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: A. Le Coq

A. Le Coq alustab tänasest uue kvaliteetõlle A. Le Coq Special müüki, mis on pruulitud spetsiaalselt ettevõtte ja kaubamärgi 200. aastapäeva juubeliks.

Tegemist on A. Le Coq’i uue esindusõllega, mille tootearendusse ning turuletoomisse investeeriti 6 miljonit krooni, toodet plaanitakse müüa aastaga 3 miljonit liitrit.

A. Le Coq Special on erilises reljeefses klaaspudelis hele kvaliteetõlu, mis on valmistatud traditsioonilisel põhjakääritusmeetodil ning mille alkoholisisaldus on 5,2 mahuprotsenti.

«Uus õlu on võrreldes A. Le Coq’i õllede senise lipulaeva A. Le Coq Premiumiga luksuslikuma ja kergema maitsega, intensiivsema värvi ja püsivama vahuga, mille tagavad retseptuuris kasutatud eriline pärm, cristal-linnased ja erihumalad,» ütles ettevõtte juht Tarmo Noop.

Tarmo Noop lisas, et uus õlu on eriline ka vormilt, sest 0,5-liitrine reljeefne klaaspudel on keeratava korgiga ning selle põhja on pressitud spetsiaalne avaja.

«See teeb õlle avamisest omaette väärtuse - võtad ühe pudeli ja lihtsalt keerad sellega teise lahti,» ütles Noop.

A. Le Coq Special on villitud 0,5-liitrisesse pudelisse ning toote soovituslik jaehind on 11.90-12.90 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles