Hotelli Kolm Õde juhina asus tööle Sebastian Kraemer

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Kraemer.
Sebastian Kraemer. Foto: Kolm Õde

Tallinna hotelli Kolm Õde juhatajana asus tööle Sebastian Kraemer, kellel on enam kui 15 aastat töökogemusi erinevates viietärnihotellides üle Euroopa.


Kraemer töötas viimased neli aastat Peterburi kõige tuntumates hotellides Rocco Forte Hotel Astoria ja Angleterre Hotel. Enne seda juhtis ta erinevaid Kempinski keti hotelle Saksamaal ja Ungaris.

Kolme Õe omanik Johannes J. Wijentjes sõnas, et Sebastian Kraemeri väljavalimisel uue juhi ametisse saigi määravaks tema 15-aastane kogemus viietärnilistes hotellides üle Euroopa.

Uue direktori visiooni järgi peab Kolm Õde veelgi kindlustama oma positsiooni Baltimaade parima hotellina. Hotelli restorani eesmärgiks on saada esimeseks restoraniks Eestis, mis teenib välja Michelini tähe. «Need on suured väljakutsed, aga saavutatavad, sest oleme juba praegu üks turuliidreid. Kolme Õe eeliseks on suurus: tänases turuolukorras on kasulikum ja kasumlikum olla pigem väike, kui kuuluda suurde ketti,» ütles Kraemer.

Tema sõnul on Tallinna hotellitubade arvu kasvades ja turistide arvu vähenedes muutunud kliendid palju nõudlikumaks.

Teise eesmärgina tõi Kraemer välja plaani tuua Tallinna ja Eestisse uued turistide segmendid. «Näiteks, Eesti filharmoonia ja meie dirigendid on maailmas väga kuulsad, seetõttu on muusikahuvilised üks meie peamisi sihtrühmi,» lausus Kraemer.

Eraldi tähelepanu soovib Kolm Õde pöörata ka gurmeereisimisele, olles seadud eesmärgiks hiljemalt järgmise aasta lõpuks Michelini tähe teenimise hotelli restoranile. «See tooks kindlasti Tallinna gurmeeturiste juurde,» lausus Kraemer.

Eesmärgi saavutamiseks töötab Kolme Õe restoranis kokkade tiim, kellel on Michelini-köögi kogemused olemas. Restorani peakokk Riho Heinmets on töötanud kuulsas Londoni restoranis Fat Duck, mida on tunnustatud kolme Michelini tähega. Sous chef Andrei Korobjak on töötanud ühe Michelini tähega restoranides Prantsusmaal ja Taanis.

Hotell Kolm Õde on Tallinna vanalinnas paiknev butiik-hotell, mis asub ajaloolisel 14. sajandil ehitatud kinnistul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles