Kohus: Tullio Liblik kulutas ligi 14 miljonit

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tullio Liblik
Tullio Liblik Foto: Irina Mägi/Meie Maa/Scanpix

Arbitraažikohus tuvastas, et Tullio Liblikule kuuluv ettevõte OÜ Saarte Investeering on rikkunud OÜ-ga MaxKinnisvara sõlmitud lepingut ja teinud Pärnumaal Sauga vallas asuva Hirvepargi elamurajooni rajamisel vähemalt 13,8 miljoni krooni ulatuses põhjendamatuid kulutusi.

«See summa puudutab vaid nelja valmis ehitatud maja, kogu siiani valminud projekti ehk 16 maja hõlmav summa on oluliselt suurem,» ütles Oma Saarele Andrus Sukles, kes on üks OÜ MaxKinnisvara omanikest.

Tullio Liblik eile Oma Saare telefonikõnedele ei vastanud. Samuti ei õnnestunud kommentaari saada vandeadvokaat Toomas Tammelt, kes esindab kohtuvaidluses OÜ-d Saarte Investeering.

Arbitraažikohtule esitatud avalduse kohaselt sõlmis OÜ Saarte Investeering peatöövõtjaga AS Tesman kortermajade ehitamiseks lepingud turuhinnast põhjendamatult kõrgemate hindadega ja ilma MaxKinnisvara kooskõlastuseta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles