Gunnar Kobin: Ekspressi areng oli jutuks juba kevadel

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ekspress Grupi uus juht Gunnar Kobin.
Ekspress Grupi uus juht Gunnar Kobin. Foto: Liis Treimann

Ekspress Grupi uue juhina jätkav Gunnar Kobin tunnistab, et Ekspressi võimalikud arengustsenaariumid olid tema ja Hans H. Luige vahel jutuks juba kevadel.


«Oleme Hansuga (Hans H. Luik, Ekspress Grupi nõukogu esimees - toim) fantaseerinud teemal, kuidas grupp võiks edasi areneda, tegelikult juba peaaegu kevadest. Seetõttu mõtetes olin asjaga seotud juba ammu,» ütles Kobin Postimehele.



«Eks tõde see on, et mingil moel tundub jälle Ekspress Gruppi naasmine nagu ajas tagasi minek. Samas olen nõus Hansuga, et firma on hoopis teine ja aeg samuti.»



Kuigi Ekspress Grupi finantspositsiooni peetakse hetkel üsna raskeks, ei näe Kobin end siiski kui meediakontserni saneerijat.



«Ekspress Grupp on vahva firma võimsa potentsiaaliga. Ma tahaks ennast näha pigem selle potentsiaali realiseerijana.»



Teemal, kas ettevõte vajab ka kardinaalsemaid suunamuutusi, Kobin spekuleerida ei soovi.



«Need inimesed, kes selles ettevõttes töötavad, on kindlasti hetkel suuremad spetsialistid sellel teemal arvamust avaldama kui mina. Koos grupi ettevõtete juhtide ja töötajatega katsume selle välja mõelda.»



Samas usub viimased aastad Ülemiste City ärilinnakut arendanud tippjuht, et nn. Targa Äri linnakul läheb ka edaspidi hästi.



«Ülemiste City on tänasel päeval vist Eesti kõige edukam kinnisvaraettevõte ja ma loodan, et neil läheb hästi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles