Alar Kroodo lahkub Nordecon Ehituse nõukogust

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Kroodo Tigutorni kavanditega.
Alar Kroodo Tigutorni kavanditega. Foto: Oliver Matkur

Nordecon Internationali olulise tütarettevõtte Nordecon Ehituse üldkoosolek kutsus eile nõukogu liikme kohalt tagasi Alar Kroodo, nõukogu uueks liikmeks valiti Andri Hõbemägi.

Ettevõtte teatel hakkab kontserni operatiivjuhtimise efektiivsuse huvides kõiki Nordecon Internationali tütarfirmade nõukogusid juhtima Jaano Vink.

«Alar Kroodo oli Nordecon Ehituse, endise Linnaehituse rajaja ning pikaaegne juht,» ütles Nordecon Internationali nõukogu esimees Toomas Luman.

«Tema juhtimise all kasvas Tartust alguse saanud AS Linnaehitus üheks parimaks ehituse peatöövõtu ning projektijuhtimisega tegelevaks ettevõtteks hoonete valdkonnas Eestis.»

Lumani sõnul jääb Kroodo Nordecon Internationali strateegilise juhtimise juurde ka edaspidi, jätkates Nordecon Internationali nõukogu aseesimehena ja suunates jätkuvalt ka Nordecon Ehituse arengut.

«Samuti on oluline mainida, et alates tänasest on ta ka Nordecon Internationali enamusaktsionäri Nordic Contractors nõukogu esimees,» lisas ta.

«Nõukogu liikme vahetus võimaldab optimeerida juhtimisahelat,» selgitas Jaano Vink. «Samuti muutub senisest kiiremaks ja selgemaks koostöö kontserni ema- ning tütarettevõtte igapäevase juhtimise vahel.»

Alar Kroodo vaatevinklist saigi muudatuste tõukejõuks asjaolu, et kontsern vajas operatiivtasandil muutunud turuolukorras ka tegutsemismudeli uuendust.

«Usun, et minu oskustest ja teadmisest on eelkõige kasu Nordeconi kontserni strateegiliste tegevussuundade valimisel ja arendamisel,» on Kroodo veendunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles