Päevatoimetaja:
Angelina Täker
Saada vihje

Wõro täiendas viilutatud vorstitoodete valikut ja pakub võileivanippe

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wõru tooted
Wõru tooted Foto: Wõro

Wõro lihatööstus täiendas viilutatud vorstitoodete valikut ning pakub koostöös Hagari pagaritööstuse ja kokk-konsultandi Sven Azojaniga vahvaid võileivaideid ja nippe.

Uued viilutatud tooted Wõro valikus on verikäkk juustuga, lihaleib, juustumaitselised ja Lepasuitsu nime kandvad suitsuvorstid ning keedusink. Kõik Wõro viõileivatooted on pakendatud kergesti avatavatesse, kindla kaalu ja soodsa hinnaga pakenditesse. Wõro viilutatud vorstitoodete hinnad jäävad vahemikku 10–15 krooni.



Wõro turundusjuhi Rene Kiisi sõnul ei tohiks maitsvate võileibade valmistamine jääda heade pagari- või vorstitoodete taha. Poeletid on heast ja paremast lookas ning meie koostöös Hagari ja kokk-konsultandi Sven Azojaniga pakkusime välja kümme võileivaideed, et sellega võileiva valmistamine au sisse tõsta, rääkis Kiis.



Wõro ja Hagari võileivakampaania kestab 30. spetmebrini. Iga sajas SMS-i saatja võidab Boschi kvaliteetse võileivagrilli, mille väärtus on 495 kr.



Wõro uued viilutatud tooted:

· Wõro verikäkk juustuga 150 g, juustumaitselised verikäkiviilud, jaehind u 10 krooni pakk;



· Wõro lihaleib 500 g, leivapealne või roa valmistamise vorst, jaehind u 29 krooni pakk;



· Wõro juustu 150 g, juustumaitselised suitsuvorstiviilud, jaehind u 14 krooni pakk;



· Lepasuitsu suitsuvorstiviilud 150 g, jaehind u 12 krooni pakk;



· Võru keedusink 150 g, soodsad sealihast keedusingiviilud, u 11 krooni pakk.





Võileivanipid
Wõro, Hagari pagaritööstus ja kokk-konsultant Sven Azojan

1. Määri Hagari sepikukäärule taluvõid, pane pääle salatileht ja Moskva täissuitsuvorsti viil. Lisa tomatilõik ja maitsesta soola ning purustatud musta pipraga. Kaunista võileib basiilikulehega.



2. Poolita Hagari rukkileib ja määri sulatatud juustuga. Pane pääle jääsalatit, viil Wõro Taisinki ja paprikalõik. Kaunista petersellilehega ja marineeritud ploomiga.



3. Pruunista Wõro verikäkiviil pannil või grillil ja pane see taluvõiga määritud Hagari sepikukäärule. Pääle määri hapukoort ja kaunista võileib pohlasalati ning õunaviiluga.



4. Sega riivitud juust, hakitud kurk ja majonees. Pane juustusegu Tõmmu viilule ja keera rulli. Rull aseta majoneesiga määritud Kaera Jaani lõigule. Kaunista salatilehe ja maitserohelisega.



5. Prae kergelt paprika, oliivid ja küüslauk ning pruunista Lepasuitsu vorstiviilud. Lõika Ciabata pikuti pooleks ning piserda oliiviõliga ja kaunista salatilehega. Tõsta salatilehele praetud segu ja vorstiviil ning maitsesta sidrunimahlaga.



6. Määri Hagari rukkiringile veidi taluvõid ja mädarõigast. Pane leivale praetud muna, törts merevaiku ja viil Võru keedusinki.



7. Kata Rõõmupätsi käär sulajuustuga ja hakitud murulauguga. Pane pääle Wõro lastevorsti viile ja salatilehti ning tomatilõike.



8. Määri Rukkiruut võiga ja kata Wõro juustu suitsuvorsti- ja tomativiiludega ning konservananassiga. Riivi pääle juustu ja pista 160-kraadisesse ahju umbes kümneks minutiks.



9. Lõika Seemneringi burgerile keskele auk ning täida see hakitud seente ja tomatitega. Löö pääle üks muna ja prae mõlemalt poolt. Serveeri salati- ja basiilikulehega ning maitsva Wõro juustuvorsti viiluga.



10. Määri Hagari rukkileib võiga ja kata Wõro lihaleivaviiluga ning keedumunalõiguga. Keera kilufileest rull ning pane seegi võileivale. Kaunista tillioksaga.

Kommentaarid
Tagasi üles