Helsingi Vantaa lennujaam uueneb

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vantaa lennujaam.
Vantaa lennujaam. Foto: Maido Mölder

Täna avatakse Helsingi Vantaa lennujaama uue terminalilaienduse esimene osa, mille olulisem uuendus on 7 liiniga turvakontrolliala saabuvatele transiitreisijatele.


«See on esimene samm 2010. aasta kevadel lõppevatele uuendustele Vantaa lennujaamas. Tänasest näevad Finnairi kliendid Eestist ja mujalt avaramaid ootesaale, mugavamaid tualettruume ja avatakse kaks uut teenindusväravat,» rääkis Finnairi Baltimaade müügidirektor Jan-Michael Nigmann.



Vaid mõne nädala pärast, 15. septembril avavad uksed mitmed uued poed ning põnevusega oodatud restoraniala My City Helsinki, kuhu kuuluvad ka noorematele reisijatele mõeldud videokino ja jäätisebaar.



Laiendusse investeeriti 150 miljonit eurot ning see võimaldab Finnairi baaslennujaamas tõsta teeninduse kvaliteeti ja pakkuda kiiremaid ühendusi.



Kogu pikamaalende ja muid väljastpoolt Schengeni piirkonda saabuvaid lende teenindav laiendus avatakse 11. detsembril ning see tugevdab taas kord Finnairi kui Euroopa ja Aasia vahelise kiireima lennuühenduse pakkuja mainet.



11. detsembril avatav laiendus hõlmab ka stiilset tuhande ruutmeetri suurust ootetsooni Via Lounge, kuhu kuuluvad kuus privaatset duširuumi, einebaar, hästivarustatud veinibaar ning puhke- ja tööalad.



Ainulaadsena maailma lennujaamade hulgas avatakse detsembris Helsingi Vantaa lennujaamas ka peaaegu 600-ruutmeetrine Via Spa, kus reisijate käsutuses on neli erinevat sauna - alpistiilis saun, kivisaun, aurusaun ja traditsiooniline soome saun, kust avaneb vaade lennukite ruleerimisradadele.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles