Möödunud aastal Adavere endise lihatööstuse hoonetekompleksi ostnud ning tänaseks lihatöötlemise käivitanud Chef Foods OÜ avas möödunud laupäeval ka oma poe, kust saab soetada ulukilihast tooteid.
Adaveres avati ulukiliha pood
Chef Foods OÜ juhataja Priit Noorhani sõnul on neil pakkuda üle 60 erineva lihatoote, millest kõige eksootilisemad polnud avamispäevaks veel kohale jõudnud: edaspidi hakatakse pakkuma aga ka erilisemat ulukiliha antiloopidest krokodillideni välja.
«Kui praegune päevatoodang ulatub 300-400 kilogrammini, siis aasta lõpuks peaks see kasvama 1000 kilogrammini päeva kohta,» rääkis Noorhani, kes peab reaalseks toota edaspidi ka 5000 kilogrammi lihatooteid päevas.
Praegusele neljale inimesele lisaks leiavad juba pärast jahihooaja algust 15. septembril tööd veel mitmed kätepaarid. Kui veel avamisjärgselt alustati hakkliha tootmisega, siis juba lähipäevil on kavas käivitada sinkide tootmine ja Noorhani kinnitusel hakatakse sinke valmistama ehtsates puudega köetavates suitsuahjudes.
Samuti andis Chef Foodsi juhataja lubaduse, et nende firma tooteid võib edaspidi leida erinevatest paikadest üle Eesti.