Adaveres avati ulukiliha pood

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Möödunud aastal Adavere endise lihatööstuse hoonetekompleksi ostnud ning tänaseks lihatöötlemise käivitanud Chef Foods OÜ avas möödunud laupäeval ka oma poe, kust saab soetada ulukilihast tooteid.


Chef Foods OÜ juhataja Priit Noorhani sõnul on neil pakkuda üle 60 erineva lihatoote, millest kõige eksootilisemad polnud avamispäevaks veel kohale jõudnud: edaspidi hakatakse pakkuma aga ka erilisemat ulukiliha antiloopidest krokodillideni välja.

«Kui praegune päevatoodang ulatub 300-400 kilogrammini, siis aasta lõpuks peaks see kasvama 1000 kilogrammini päeva kohta,» rääkis Noorhani, kes peab reaalseks toota edaspidi ka 5000 kilogrammi lihatooteid päevas.

Praegusele neljale inimesele lisaks leiavad juba pärast jahihooaja algust 15. septembril tööd veel mitmed kätepaarid. Kui veel avamisjärgselt alustati hakkliha tootmisega, siis juba lähipäevil on kavas käivitada sinkide tootmine ja Noorhani kinnitusel hakatakse sinke valmistama ehtsates puudega köetavates suitsuahjudes.

Samuti andis Chef Foodsi juhataja lubaduse, et nende firma tooteid võib edaspidi leida erinevatest paikadest üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles