Tallinna üürikorteritele on esitatud üle 160 avalduse

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munitsipaalmajad Raadiku tänaval Lasnamäel.
Munitsipaalmajad Raadiku tänaval Lasnamäel. Foto: Uwe Gnadenteich

Tallinna teise elamuehitusprogrammi raames soodushindadega üürile antavatele korteritele on vähem kui kolme päevaga esitatud 161 taotlust.


Abilinnapea Eha võrgu sõnul tunnevad munitsipaalkorterite üürile võtmise vastu huvi eelkõige noored pered. «See on ka ootuspärane, sest noored, kes alustavad iseseisvat elu, vajavad ju tuge. Aga tänases majandusolukorras ilmselt nende vanemad suurt abi ei saa osutada. Seda enam on oodatud ühiskonna poolne tugi,» lausus Võrk.

Abilinnapea sõnul tuntakse kõige suuremat huvi eelkõige väikeste korterite vastu, kuid ka suurematele elamispindadele leidub huvilisi.

Sel reedel algusega kell 10 on Lasnamäel Raadiku elamukvartalis järjekordne lahtiste uste päev, mille jooksul on võimalik üürile antavate korteritega tutvuda.

Need, kes soovivad linnalt soodustatud hinnaga eluaset üürida, peavad selleks hiljemalt 23. septembriks Tallinna linnavaraametile vormikohase taotluse esitama. Tallinna teise elamuehitusprogrammi käivitamiseks Raadiku elamukvartali korterelamutest eraldatud sada korterit on kahe- kuni neljatoalised. 47,8-83 ruutmeetri suuruste korterite üürihind on 30 krooni ruutmeetri eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles