Portaal KV.ee pakub arendusprojektide analüüsi

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM2:KINNISVARA:TALLINN, EESTI, 12MAY08.
Kool Viimsis
ps/Foto PRIIT SIMSON/POSTIMEES
TLNPM2:KINNISVARA:TALLINN, EESTI, 12MAY08. Kool Viimsis ps/Foto PRIIT SIMSON/POSTIMEES Foto: PRIIT SIMSON/PM/SCANPIX BALTICS

Alates augustist on portaali KV.EE klientidel võimalus tellida uute elamispindade arendusprojektide projekti analüüs, mis peaks andma põhjaliku ülevaate uusarendusprojekti puudutavatest nüanssidest, mida kinnisvaraostjal oleks kasulik enne lõplikku ostuotsust teada.


Vaid kord-paar elus uut elamist ostev inimene ei suuda reeglina hoomata kõiki detaile, millele kodu ostmisel tähelepanu peab pöörama. Ammugi siis ei ole tavapärasel eraisikust korteriostjal teadmisi kõigist parimatest pakkumistest, mis väljavalituga konkureerivad, selgitas portaali KV.EE juhataja Tarvo Teslon.

«Elamispindade turg on pakkumistest tulvil,» tõdes analüüside koostaja kinnisvaraspetsialist Tõnu Toompark Adaur Grupist. «Aitame anda koduotsijatele ülevaate nii projektist kui laiemast keskkonnast, kuhu inimene plaanib aastateks uue elamise osta.»

Uute elamispindade arendusprojektide analüüsi on võimalik tellida portaalist KV.EE rubriigi Uued projektid all olevate projektide tutvustuse lehelt.

Kinnisvaraportaal KV.EE on tegutsenud alates 1999. aastast. Täna on portaaliga liitunud üle 300 kinnisvarafirma ja ca 1500 maaklerit. Portaalis on hetkel üle 41 000 kuulutuse omanikelt ja maakleritelt. Portaali haldab firma Diginet OÜ, mis kuulub Moonfish Media gruppi koos oksjoniportaali osta.ee ja mitme Leedu portaaliga.

Adaur Grupp OÜ on asutatud 2002. aastal. Ettevõte tegeleb kinnisvaraturu monitooringu, prognooside, ülevaadete, analüüside koostamisega, koolituse ja kinnisvara-alaste konsultatsioonidega. Adaur Grupp OÜ missiooniks on muuta Eesti kinnisvaraturg läbipaistvamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles