Olle Horm naaseb lihatööstusse

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Olle Horm veel Skanska EMV juhina.
Pildil on Olle Horm veel Skanska EMV juhina. Foto: Liis Treimann

Maag Lihatööstuse juhatuse esimeheks on alates eilsest kauaaegne Rakvere Lihakombinaadi juht  ja vahepeal ehitusärisse põiganud Olle Horm.

Hormi eesmärgiks saab lisaks kogu Maag Lihatööstuse igapäevasele juhtimisele ja arendamisele ka ettevõtte tootmismahtude ja turuosa suurendamine, jõuline laienemine kogu Baltikumis ning ekspordi osakaalu kasvatamine ettevõtte käibes, teatas ettevõte.

«Valisime Maag Lihatööstuse eesmärke ellu viima Olle Hormi, kes tunneb seda turgu läbi ja lõhki ning kes suudab kindlasti oma varasemate kogemuste baasil ettevõtte uuele tasemele viia,» ütles AS Maag Grupi nõukogu esimees Roland Lepp.

Lepa hinnangul mõjutab Hormi liitumine Maag Lihatööstusega positiivselt kogu Maag Gruppi, kuid eelkõige aitavad tema senine laialdane juhtimiskogemus ja töised saavutused suure lihatööstuse juhina Maag Lihatööstusel oma arengus edasi minna.

«Esialgsete plaanide kohaselt soovime oma kanna tugevamalt maasse suruda Baltikumis, kuid oleme vaadanud ka kaugemale,» lisas Roland Lepp.

Olle Hormi sõnul on lihatootmise valdkond olnud talle alati südamelähedane ning vahepealne kõrvalepõige ehitusvaldkonda Skanska EMV juhina ei ole seda muutnud.

«Tegelikult on soe tunne jälle lihatootmise igapäevas osaline olla ja tegutseda alal, mida hästi tunnen ja armastan,» ütles Olle Horm.

Tema hinnangul on Maag Lihatööstuse näol tegemist väga kiiresti arenenud, turul olulise osakaalu saavutanud ettevõttega, millel on kõik eeldused kasvatada nii oma turuosa kui kindlustada areng Eestist väljaspool.

««Rannarootsi» on turul ju igati tugev ja korralik kaubamärk, millel on perspektiivi oma tähtsust kasvatada,» hindab Horm.

Olle Hormi sõnul keskendub ta esmalt ettevõtte tegevusega kurssi viimisele, seejärel juba edasise arendustegevuse kavandamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles