Ööklubi Panoraam kolib Decolte ruumidesse

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ööklubi Panoraam omanik Aivar Leping kolib septembriks oma klubiga endise Decolte ruumidesse ning avab samas oktoobris veel teisegi klubi Papillon, vahendab Äripäev Online.

Uuenduste eestvedaja, Panoraami haldava osaühingu Promenum juht Aivar Leping ütles, et klubi kolimine hotellist Metropol endise klubi Decolte Ahtri tänav 10 majja tingis ruumikitsikus ja vajadus pakkuda külalistele paremaid tingimusi nii ruumilahenduse kui ka helikvaliteedi osas.

Lepingu sõnul tuuakse hotellis Metropol tegutsenud «vanast Panoraamist» kaasa kõik hea, mis külalistele aastate jooksul meeldima on hakanud, seda nii sisekujunduses kui ka meelelahutusprogrammi osas.

Klubi on uues asupaigas endisest tublisti avaram, üldpinda saab olema koguni 1800 ruutmeetrit.

Teine klubi, mis koos Panoraamiga ruume jagama hakkab, saab suure tõenäosusega nimeks Papillon (prantsuse keeles liblikas).

«Papillon tuleb pisut eksklusiivsem kui Panoraam ning seda nii sisustuse kui programmi poolest,» lubas Leping.

Papillon hakkab laiuma 1300-ruutmeetrisel pinnal ning avatakse tänavu oktoobris.

Aivar Leping on seni hallanud kahte klubi - Panoraami ning Parlamenti.

Decolte ruumid võttis Leping kümneks aastaks rendile ärimeestele Juhan Kolgile ja Urmas Pastile kuuluvalt firmalt Mobix Invest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles