Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Keskkonnainvesteeringute Keskuse juhina jätkab Kalev Aun

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Keskkonnainvesteeringute Keskuse juht Kalev Aun
Keskkonnainvesteeringute Keskuse juht Kalev Aun Foto: Elmo Riig / Sakala

Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) nõukogu pikendas oma neljapäevasel koosolekul KIKi senise juhatuse liikme Kalev Auna volitusi kolme aasta võrra.

KIKi nõukogu esimehe Villu Reiljani sõnul hindas nõukogu kõrgelt Kalev Auna senist tööd KIK juhtimisel ja arendamisel ning seetõttu ei tekkinud otsustamisel teisi alternatiive.

«Kõik nõukogu liikmed tunnustasid Kalev Auna panust KIK-i arendamisel ning otsus võeti vastu ühehäälselt,» ütles Reiljan.

Auna sõnul soovib ta jätkata KIKi tugevdamist efektiivse finantsorganisatsioonina ning pöörata tänavu erilist tähelepanu eelmise aasta lõpul käivitatud KIK maakondlike esinduste eesmärkide elluviimisele.

Väga tähtsaks peab Aun ettevalmistamist Euroopa Liidu 2007-2013 programmiperioodiks, mil oluliselt kasvab keskkonnainvesteeringute maht.

Sihtasutus KIK on juhtiv keskkonnaabi ja -investeeringute suunaja ning keskkonnaprojektide arendaja, mis alustas tegevust 2000. aasta mais.

KIK suunab keskkonnakasutusest laekuva raha keskkonnaprojektide arendamisse, täidab Euroopa Liidu eelstruktuurfondi ISPA ning Euroopa Regionaalarengu Fondi (ERDF) ja ühtekuuluvusfondi (ÜF) keskkonnaprojektide rakendusagentuuri ülesandeid ning korraldab Eesti riigi poolt välispankadelt võetud keskkonnalaenude edasilaenamist.

Tagasi üles