Riisalu firma maksuvõlg kasvab

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Riisalu
Aivar Riisalu Foto: Egert Kamenik / Postimees

Meie Mehe muusikute Aivar Riisalu ja Emil Oja firma BG Muusik võlgneb maksuametile üle 138 000 krooni, mis pole Riisalu arvates märkimisväärne summa.

Muusika- ja kultuuriürituste korraldamisega tegeleval BG Muusikul oli mullu septembris 25 000 krooni suurune maksuvõlg, mis on praeguseks kasvanud 135 152 kroonini (sellest käibemaks ligi 81 000 krooni, sotsiaalmaks peaaegu 30 000 krooni), millele lisandub intressivõlg 2889 krooni, kirjutab Õhtuleht.

Aivar Riisalu vastab ajalehele pahuralt, et pole võlaga kursis, osaühingu rahaasjadega tema ei tegele ja tal on muud väljakutsed.

Kuuldes, et summa küünib 135 000 kroonini, Riisalu imestab: «See ei ole ju üldse suur summa. Praegu kõigil võlad kasvavad, see pole midagi erilist.»

«See on ajaga kogunenud jah, võlglasi on nii palju, nagu see Eesti majandus hetkel on,» tunnistab Emil Oja ja usub, et küll hakkama saadakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles