Päevatoimetaja:
Sander Silm

Viis toitu, mida ei tohiks iialgi süüa

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Liis Velsker
Copy
Idud.
Idud. Foto: Erakogu

Toitumisspetsialist ja ajakirja Men´s Health toimetaja David Jacki avaldas viis toitu, mida tema arvates ei tohiks iialgi süüa.

«Tõde on see, et enamik meist väldib teatud toite, sest meile lihtsalt ei meeldi, kuidas need maitsevad. Ent turul on olemas ka mitmeid toite, mis maitsevad hästi, kuid sisaldavad aineid, mis võivad tervisele ohtlikud olla,» räägib CNNi videos meditsiinikorrespondent, neurokirurg Sanjay Gupta.

Jacki nimekiri on järgmine:

  1. Maasikad – kasvatamisel kasutatakse mürgiseid pestitsiide
  2. Valge šokolaad – ei valmistata kakaomassist
  3. Idud – bakterite oht
  4. Konserveeritud tomatid – konservis peitub sünteetilisi aineid
  5. Mõõkkala – sisaldab liiga palju elavhõbedat

Märksõnad

Tagasi üles