Tööotsijale pakutakse Valgas palka vaid vajaduse korral

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Põhikooli tööpakkumiskuulutus
Valga Põhikooli tööpakkumiskuulutus Foto: CV Online

Valga Põhikool avaldas portaalis CV Online tööpakkumiskuulutuse, kus otsitakse õppealajuhatajat, kes saab palka vaid vajaduse korral.


Lisaks muudele pakutavatele hüvedele, nagu meeldiv töökeskkond koos sõbralike kolleegidega, eneseteostust võimaldav töö ja korterivõimalus, seisab kuulutuses rida «vajaduse korral pakume ka palka.»

Valga Põhikooli kontaktisik, ajalooõpetaja Tarmo Post ütles: «Loomulikult töötavad meil paljud inimesed palga eest. Ma ei tea, kes käib niisama ilma rahata tööl.»

Küsimuse peale, kas Valga Põhikool loodab leida õppealajuhatajat, kes eneseteostust võimaldava töö eest palka ei soovikski, katkestas Post kõne.

Kandidaadil, kes «vajadusel ka palka» soovib, peab olema missioonitunne ja pühendumus õppealajuhataja tööle, väga hea suhtlemisoskus, positiivne ellusuhtumine, eesmärgikindlus, õpi- ja otsustusvõime, planeerimisvõime ning kõrgharidus.

Samasugustel tingimustel saab Valga Põhikoolis tööd ka õpilasnõustaja/koolipsühholoog.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles