ABC Autorent: nõudlus on suurem kui eelmistel suvedel

Laura Raus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autod parkimiplatsil.
Autod parkimiplatsil. Foto: Reuters / Scanpix

ABC Autorendi sõnul on nõudlus sõidukite rentimise järele suurem kui eelmistel suvedel ja isegi ületab pakkumist, samas on inimesed hakanud eelistama odavamaid autosid.


«Meil on päris palju kliente, kellelt pangad on liisinguautod käest ära võtnud, aga sõita on vaja ja siis renditakse autot,» rääkis ABC Autorendi esindaja kasvanud nõudluse põhjusest.

«Väiksemaid rendifirmasid on ära kukkunud majandusolukorra tõttu,» nimetas ta teise võimaliku põhjuse.

«Autorendis on praegu selline seis, et hooajal võiks autosid juurdegi võtta, aga keegi ei tea, mis sügisel saab, keegi ei julge autosid juurde võtta,» rääkis ta. «Kõigi asjadega on Eestis nii, et ei tea, võib-olla tuleb sügisel pillid kotti panna.»

Hoolimata kasvanud nõudlusest ABC Autorent järsult hindu tõstnud ei ole, et hoida kliendibaasi.

«Mida odavam, seda kindlamini läheb,» lausus firma esindaja. Kliendid, kes rendivad autosid hinnaga üle 500 krooni päeva eest, on tema sõnul ABC Autorendil praktiliselt kadunud ning selliseid sõidukeid firmal peaaegu enam ka pole.

«Rahvusvahelistel firmadel selliseid kliente kindlasti on, rikkamaid välismaalasi, aga meie oleme rohkem Eesti kliendile suunatud,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles