Naine soetas eBayst uue pulmakleidi 18 krooniga

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil oleva Hiinas asuva kleidi alghinnaks on samuti 99 penni ning Eestisse saadetakse see müüja väitel tasuta. Foto on illustratiivne.
Pildil oleva Hiinas asuva kleidi alghinnaks on samuti 99 penni ning Eestisse saadetakse see müüja väitel tasuta. Foto on illustratiivne. Foto: ebay.co.uk

Esimest korda oksjonisaidil eBay surfanud inglanna leidis sealt endale 99 Briti penni ehk umbes 18 krooni maksnud pulmakleidi.

Tõelise säästuhinna eest tellitud kleit õmmeldi Hiinas mõõtude järgi valmis, kirjutab Digitalspy.

Suzanne Daniels rääkis, et otsustas pulmadega seotud kulutused võimalikult väikesed hoida ja uuris oksjoniportaalist pulmakleitide hindu.

«Ma lihtsalt ei tahtnud pulmadele tervet varandust kulutada, sest olulisem on abielu. Tahtsime vaid põhilisi asju, mis meile midagi tähendasid,» meenutas Daniels.

«Kasutasin eBayd esimest korda elust ja tegin lihtsalt 99-pennise pakkumise,» kirjeldas naine säästukleidi ostmist.

Kleit saadeti kohale Hiinast ning koos postikulu ja kindlustusega kujunes selle hinnaks 86 naelsterlingit ehk 1559 krooni.

«Ma ei mäleta, mis selle poe nimi oli. Ma pidin Hiina prouale oma mõõdud saatma ja kleit õmmeldi nende järgi,» meenutas Daniels.

«Paljud inimesed tegid mu kleidile komplimente, arvates, et see maksis mitu tuhat naela,» lisas naine.

24-aastane Daniels abiellus 32-aastase Stuart Walkeriga Conistonis St. Andrew kirikus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles