Töötuks jäänud tisler ja õmbleja avavad stardiraha toel oma ärid

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Ida-Virumaal on töötukassalt stardikapitali saanud kahe õmblustöökoha, ühe tisleritöökoja, elektritööde projekteerimise ja raamatupidamisteenuse äriplaanid.


Riho Jõgi, kes töötas varem tislerina ning oma tööst ilma jäi, investeeris ettevõtlustoetuse oma Jõhvis asuva tisleritöökoja sisustusse ja kavatseb hakata mitmesuguseid mööblidetaile valmistama ning puidutooteid värvima ja lakkima, kirjutab Põhjarannik.

Valentina Pavlova Narvast rajab oma äri samuti oma ametile ja käsitööle: varem töötas ta õmblejana Kreenholmis, kuid on selle kõrvalt alati ka kodus õmmelnud. Ta on juba ammu valmistanud käsitööna kotte, linikuid, laudlinu, mänguasju, pluuse-särke ja lapitekke ning nüüd hakkab ta neid füüsilisest isikust ettevõtjana müüma.

«Mul on valmis mõeldud suur hulk asju, mis võiksid Narva suveniiridena huvi pakkuda, sest ma tahan neid asju teha meie linna sümboolikaga,» ütles Pavlova.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles