Kuidas Eesti majandustupikust välja viia?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees

Sünergia Üksus korraldab sarja «Eesti konkurentsieelised» raames 24.- 26. juulil Kanepis ettevõtluskonverentsi, mille eesmärgiks on koos ettevõtjatega leida viise majandustupikust välja rabelemiseks.


Konverentsi korraldaja Aarne Toomsalu tõdeb, et Eesti ettevõtjad ei tunne oma konkurentsieeliseid ja spetsialiseerumisvõimalusi ning nad ei huvitu sobivatest ja jõukohastest tehnoloogiavalikutest, et viia oma ettevõtted konkurentsivõimelisele tehnoloogilisele tasemele.

«On äärmiselt kahetsusväärne, et Eesti majandus on rahvusvahelisel tasemel tunnistatud jätkusuutmatuks ja konkurentsivõimetuks ning jõudnud vaba arengu tupikusse» sõnas Toomsalu.

«Kanepis toimuval ettevõtlike inimeste ühiskogunemisel alustame inspiratsioonist, tootearenduse problemaatikast ning toote prototüübi innovatsioonivalmis ja tootmisvalmis väljatöötamisest. Me hakkame formuleerima küsimust, miks on vaba konkurents Eestis takistatud ja millised on meie väljavaated tupikust välja rabelemiseks,» selgitas Toomsalu.

Ettekannetega esinevad tunnustatud asjatundjad nii praktikute kui teoreetikute poolelt ning teretulnud on teemakohased sõnavõtud ettevõtjatelt.

Huvilistel palutakse registreeruda aadressil: aarnetoomsalu@gmail.com nimetades ka oma eelistatuimad ärivaldkonnad.

Lisainfo:

Aarne Toomsalu

Eesti Biodünaamika Ühing

Tel 517 2657

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles