Bravocom asus võlga kustutama

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

EMT teatas eile, et Progroup Holdingu võlgade tõttu ei saa Bravocomi ja Zorro kiendid ajutiselt EMT võrku helistada. Pärast seda avaldust asus Progroup Holding tegutsema ja hilisõhtuks oli võla kustutamiseks valmis maksegraafik.

EMT avalike suhete juht Kaja Sepp ütles täna hommikul, et maksegraafik saabus eile faksi teel ja see on kaalumisel. Progroup Holdingu turundusjuht Kristo Krumm oli aga keskpäevaks valmis avaldusega, et firma tasus EMT-le 123 000-kroonise võla.

Bravocomi ja Zorro kliendid firmadevahelise arveteklaarimise tõttu siiski ei kannatanud. EMT küll katkestas omalt poolt kõneliikluse eile kella 15.45 ajal, kuid kuna Progroup Holdingut oli sammust eelnevalt teavitatud, õnnestus viimasel kõnede katkemist ümbersuunamise abil vältida.

Kaja Sepp tunnistas, et nende samm oli suhteliselt radikaalne ja Eestis esmakordne, kuid sama pretsedenditu oli ka Progroup Holdingu «kummivenitamine».

«Ütleks nagu Aivar Riisalu, et kaua võib. Pool aastat sisuliselt midagi ei toimu ja võlad püsivad. Viimasele ametlikule kirjale, mis sai saadetud juuni alguses ei reageeritud mingil moel,» selgitas Sepp kõneliikluse katkestamise põhjust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles