Villa Benita uus juht on Siret Liivamägi

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees

AS Villa Benita tegevjuhina asus tööle Siret Liivamägi, kes varem on juhtinud rahvusvahelise ravimifirma Novartis Consumer Health Eesti filiaali ning töötanud mitmete Eesti suurte toiduainetööstusettevõtete juhatustes.


Villa Benita kontseptsiooni looja ja senise tegevjuhi Terje Krossi sõnul on ettevõtte käivitamise faas läbitud edukalt. «Oleme Villa Benita näitel pidanud oma missiooniks luua Eestisse midagi, mille järele on meie ühiskonnas kasvav nõudlus, kuid seni on puudunud vastaval tasemel pakkumine. See on meil väga hästi õnnestunud,» ütles Kross.

Villa Benita on uudse kontseptsiooniga kaasaegne pansionaat, mis pakub peamiselt eakatele suunatud tervishoiu- ning hoolekandeteenuseid. Villa Benitas tegutsevad ühe katuse all nii eakate kodu kui ka hooldushaigla, mis loob sobivad tingimused erineva hooldusvajadusega klientide teenindamiseks. Põhitegevusi toetavad erinevad taastusravi võimalused ning on loodud tingimused ka lühemaks puhkuse veetmiseks eakamale turistile.

Villa Benita nõukogu esimehe Aare Kuristi sõnul on neil hea meel, et Siret otsustas Villa Benita meeskonnaga liituda, kuna tal on selleks tööks vajalik juhtimiskogemus ning akadeemiline taust. «Sireti akadeemiline ettevalmistus Tartu Ülikooli arstiteaduskonnast tõstab kindlasti maja võimekust tervishoiuteenuste osutamisel, mille järgi klientide nõudlus pidevalt kasvab ning kus me näeme olulist potentsiaali edasiseks arenguks», ütles Kurist.

Niitväljal asuv Villa Benita on 2008 aastal asutatud Eesti esimene uudse kontseptsiooniga hooldusravi haigla ja eakate kodu, mis sisaldab endas taastus-ja järelravi, hooldushaigla ja eakate kodu teenust.

AS Villa Benita enamusosalus kuulub valdusfirmale MM Grupp OÜ.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles