Facebooki direktor: suhtlusportaali käive kasvab miljarditeni

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Facebook suudab viie aasta jooksul oma käibe kasvatada selle aasta 500 miljonilt dollarilt miljardite dollariteni, usub suhtlusportaali direktor, Silicon Valley ettevõtja Mark Andreessen.


Andreessen rääkis Reutersile, et juhul, kui Facebook pingutaks reklaamimüügis rohkem, oleks võimalik juba selle aasta käivet suurendada miljardi dollarini.

Ta lisas, et suhtlusportaalide nagu Facebooki ja Twitteri jaoks on esmane ülesanne kasutajate arvu suurendamine ja turuosa kasvatamine ning hetkel ei ole tarvis suure raha teenimisele keskenduda.

Sellel aastal ulatub Facebooki käive Andreesseni sõnul veidi üle 500 miljoni dollari. Ta lisas, et arvestades 225 miljonit kasutajat, on käive kasutaja kohta siiski tagasihoidlik.

Eraomanduses Facebook ei ole oma käivet varem avaldanud, firma on vaid lubanud, et sel aastal kasvab käive 70 protsenti.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles