Lenovo tegevjuht jagab töötajatega oma 3,25 miljoni dollari suuruse boonuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenovo
Lenovo Foto: SCANPIX

Hiina elektroonikaettevõtte Lenovo tegevjuht Yang Yuanquing teatas, et kavatseb teist aastat järjest jagada firma 10 000 töötaja vahel talle heade majandustulemuste eest määratud 3,25 miljoni dollari suuruse boonuse, kirjutab Bloomberg.

«Ettevõtte 10 000 töötajat saavad sel kuul tasu oma panuse eest rekordilisse majandusaastasse,» ütles ettevõtte personalijuht Gina Qiao töötajatele saadetud meilis, sama kinnitas Bloombergile ka ettevõtte kõneisik Jeffrey Shafer.

«Neid makseid rahastab personaalselt Yuanqing, ütles Qiao oma kirjas. «Ta usub, et tal on ettevõtte ühe omanikuna kohustus ning juhina võimalus aidata kõikidel töötajatel aru saada nende poolt Lenovo käekäigule avaldatavast mõjust.»

Lenovo käive oli märtsis lõppenud finantsaasta lõikes 34 milljardit dollarit, ettevõte tarnis selle aja jooksul 52,4 miljonit personaalarvutit. Eelmises kvartalis hõivati ka maailma suurima PC-tootja positsioon ning jõuti suurimate nutitelefonitarnijate esiviisikusse.

Töötajatele määratud keskmine preemiamakse ulatub 325 dollarini, mis on umbes sama suur kui Hiina töölise keskmine kuupalk.

48-aastane Yang jagas töötajate vahel laiali oma 3 miljoni dollari suuruse boonuse ka eelmisel aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles