Juulis saab töölesaamisprojektideks taotleda 25 miljonit

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Alates 1.juulist kuni 31.juulini saab taotleda toetust töölesaamist toetavate hoolekandemeetmete esimese taotlusvooru raames, kus puudega ja toimetulekuprobleemidega inimeste tööturule kaasamiseks jagatakse 25 miljonit krooni Euroopa Sotsiaalfondi toetusraha.


Toetust saab taotleda sotsiaalsete või majanduslike toimetulekuprobleemidega peredele või puudega lapsega peredele lapsehoiuteenuse kulude hüvitamiseks ning laste hooldamist ja järelevalvet pakkuvate sotsiaalteenuste osutamiseks.

Samuti toetatakse toimetulekuprobleemidega inimestele nõustamisteenuste pakkumist ning eneseabigruppide toetamist. Toetust on võimalik taotleda ka transporditeenuse osutamiseks hooldust vajavale pereliikmele, et võimaldada hoolduskoormusega pereliikmel tööl käia või puudega inimeste tööl käimiseks.

Esitatavad projektid peavad järgima meetme üldeesmärki, milleks on töötuse ja mitteaktiivsuse ennetamine, pakkudes töötamist toetavaid hoolekandemeetmeid, et suurendada puudega inimeste ning hoolduskoormusega inimeste tööturul osalemist.

Esimeses voorus planeeritakse välja jagada kuni 25 miljonit krooni Euroopa Sotsiaalfondi toetusraha. Ühe projekti kohta taotletav toetus võib olla 100 000 kuni 3 miljonit krooni, nõutav on omafinantseering minimaalselt 10 protsenti projekti abikõlblikest kuludest.

Toetust võivad taotleda juriidilised isikud, FIE-d, kohalikud omavalitsused, valitsusasutused ning nende hallatavad riigiasutused.

Projektitaotlusi saab SA-sse Innove esitada kuni 31. juuli kella 17.00ni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles