Eesti ettevõte osaleb rahvusvahelisel disainimessil

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alpaka osaleb disainimessil Maison&Objet Pariisis.
Alpaka osaleb disainimessil Maison&Objet Pariisis. Foto: Alpaka.

Eestist pärit luksuslike disainielementide ning moeaksessuaaride tootja ALPAKA osaleb 6-10. septembril suurimal rahvusvahelisel disainimessil Maison&Objet Pariisis.

ALPAKA on ainus Eestist pärit ettevõte, kes osaleb messil oma stendiga juba üheksandat korda. ALPAKA toodab luksuslikke alpaka nahast ja villast vaipu, voodikatteid ning aksessuaare, mille uusi kollektsioone septembris messil esitletakse.

Maison&Objet on tähtsaim rahvusvaheline professionaalidele suunatud sisustusdisainimess, mis toimub 2 korda aastas Pariisis. Messil osaleb üle 3000 ettevõtte ja disaineri, seda külastab 5 päeva jooksul üle 80 000 külalise üle kogu maailma.

Maison&Objet messil osalemine on meie jaoks olulisim koostöökontaktidega kohtumispaik juba aastaid. Osaleme ka teistel valdkonnamessidel Saksamaal ja Jaapanis, kuid Pariisi toimuv on kõige rahvusvahelisem ning külastajate seas enim professionaalseid disainereid ning jaemüüjate ostujuhte. „Messile on keeruline oma väljapanekuga pääseda, kuid oleme ennast nüüdseks korraldajatele mitme aasta jooksul tõestanud“ ütles ettevõte juhataja Peeter Pappel.

ALPAKA tooteid müüakse 25 riigis üle maailma. Ettevõtte tootmisüksused asuvad Peruus ja Eestis. Suuremad sihtturud on Saksamaa, Prantsusmaa, Holland, Jaapan, USA, Ukraina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles