/nginx/o/2008/07/23/59400t1h6e16.jpg)
Nii riigikogu majanduskomisjoni liikmed kui ka põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder leiavad, et puskari ajamine võiks teatud tingimustel olla legaalne.
Nii riigikogu majanduskomisjoni liikmed kui ka põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder leiavad, et puskari ajamine võiks teatud tingimustel olla legaalne.
Põllumajandusministeeriumi pressiesindaja Hindrek Riikoja märkis, et praegu on väiketootmises lubatud ajada ja müüa kääritatud jooke, veini ja õlut. Väiketootmiseks loetakse Eestis tootmismahtu kuni 4000 liitrit aastas.
Riikoja lisas, et väiketootmises võiks olla lubatud ka piiritusjookide ajamine. Riikoja sõnul ei tähenda see puskariajamise legaliseerimist kodumajapidamistest, teemaks on aga väiketootmises, näiteks turismitalud, selle lubamine.
Seedri arvates aitaks näiteks hansa legaliseerimine säilitada teatud Eesti piirkondade ajaloolis-kultuurilist eripära.