Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Saaremaa tuntud burgerimeister avab söögikoha Tallinnas

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Hanneli Rudi
Copy
Eestimaisest toorainest saab hea hamburgeri.
Eestimaisest toorainest saab hea hamburgeri. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Vähem kui kaks aastat pärast seda, kui Derek Ewen Saaremaal ralli aegu oma burgerikäru turu väravasse kangutas, on äritegevus niikaugel, et tiivustatuna Kuressaare edust avatakse Dereku Burgeri esimene filiaal Tallinnas.

Uus söögikoht peaks oma uksed avama septembri lõpus ning hakkab töötama ööpäev läbi, kirjutab Meie Maa. Pealinnas hakkab burgerimeister tööle Lootsi tänaval. Pealinnas on söögikoha menüü pikem kui Saaremaal.

Tagasi üles