Endine Põltsamaa Felixi juht siseneb konverentsiärisse

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anti Orav
Anti Orav Foto: Kaarel Tigas/ Õhtuleht

Alates tänasest saab Pärnu Konverentside juhtivpartneriks Anti Orav, kes omandab seni Hanno Lindperele kuulunud 50 protsendi suuruse osaluse ettevõttes Balti Juhtimiskonverents OÜ. Ühtlasi asub Orav täitma ka ettevõtte tegevjuhi rolli.

Viimased 18 aastat töötas Anti Orav Põltsamaa Felixis, sellest üheksa aastat ettevõtte tegevjuhina. «Töötanud pikka aega toiduainetööstuses, soovisin uut väljakutset uuest valdkonnast. Pärnu Konverentsidega liitumine tundus põnev võimalus keskenduda inimeste arendamisele. See oli üks olulisemaid ja huvitavamaid osi ka mu eelmises töös ja mul on hea meel, et saan nüüd osaleda konverentside, seminaride ja konsultatsioonide kaudu Eesti juhtidele ja tippspetsialistidele uute juhtimismõtete pakkumises. Ühtlasi olen aastaid käinud ka ise Pärnu Juhtimiskonverentsil ning pean sügavalt lugu inimestest, kes pea 20 aasta jooksul on ettevõtte tegemistes osalenud,» rääkis Orav.

Konverentsiettevõtte teine partner Toomas Tamsar avaldas heameelt, et uus juhtivpartner on pika juhtimiskogemuse, julge pealehakkamise ja värskete ideedega. «Anti on varem osalenud meie üritustel nii kõneleja kui kaasamõtlejana, lisanud arutelusse alati põnevat mõtteainet ning rääkinud sümpaatsetest väärtustest. Kui siia juurde lisada pea 10 aasta pikkune kogemus ühe suure ja vastutustundliku ettevõtte juhina, usun, et Anti sobib meie meeskonda täiendama väga hästi,» sõnas Tamsar.

Pärnu Konverentside senine osanik Hanno Lindpere andis kolme aasta vältel olulise panuse ettevõtte tegevusvaldkondade laiendamisesse ning keskendub edaspidi ettevõtete ostu- ja müüginõustamisele Keystone Advisers’is. «Minu koostöö Pärnu Konverentsidega jätkub uute arendusprojektide ja toodete osas, samuti toimetan edasi juhtimisideede rubriiki konverentside blogis,» märkis Lindpere.

Balti Juhtimiskonverents OÜ korraldab kaubamärgi Pärnu Konverentsid all konverentse, seminare ja konsultatsioone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles