Raamatuid müünud eestlane sattus USAs trellide taha

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

USAs pidas politsei kinni raamatuid müünud  20-aastase Lauri Ludeni, kellel puudus nõutav litsents.

Kohalike uurijate sõnul on nad saanud palju teateid ukselt uksele käivate müüjate kohta, kuid enamikul neist on olemas nõutav litsents ja nad tegutsevad igati seaduslikult, kirjutab The News Herald.

Esmaspäeval aga peeti kinni 20-aastane Lauri Luden, keda süüdistakse ukselt uksele kauplemise eeskirjade rikkumises. Noormees pakkus Derby Woodsis naisele raamatuid ning naine muutus murelikuks, kui noormees hakkas esitama arvukaid küsimusi tema laste kohta. Ludeni juhtumi võis põhjustada hoiatuste laine sotsiaalmeedias, kus informeeritakse inimesi Venemaalt tulnud lasteraamatute müüjatest, keda tegelikult huvitab info selle kohta, kas lapsed on kodus. Kohalikud ametivõimud kinnitavad, et see kuuldus ei ole nende piirkonnas leidnud kinnitust.

Bay maakonnas kehtivate reeglite kohaselt tohib raamatuid müüa alates kella 9 hommikul ja see tuleb lõpetada pool tundi enne päikeseloojangut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles