Selveri Köök hakkas tegema ilma lisanditeta pudingeid, mida saab müüa fikseeritud tükihinnaga.
Selver hakkas müüma mono-magustoitu
«Uued pudingid on nö mono-magustoidud ehk puhtad maitsed ilma lisanditeta,» selgitas Selveri turundusdirektor Ruth Aarma. Eelmised pudingid olid lihtsas läbipaistvas topsis ja kleebisega markeeritud, samuti olid need varieeruva kaaluga tooted.
«Uued pudingid on kindla kaaluga, mis võimaldab toodet müüa fikseeritud tükihinnaga,» lisas Aarma. Küsimusele, kas pudingite säilivusaeg on nüüd pikem, Aarma esialgu ei vastanud. Pärast loo ilmumist saadetud kirjas, aga kinnitas ta, et uute pudingite säilivusaega õnnestus pikendada.
Turundusdirektori sõnul on Selveri Köök pudingeid tootnud 2009. aastast ning uute maiuste puhul on tegu loogilise tootearenduse järjega tarbijate poolt armastatud toodete/maitsete osas.
Analoogses suuruses ja maitsega tooteid teeb ka Tere.