Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Selver hakkas müüma mono-magustoitu

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Hanneli Rudi
Copy
Uued Selveri Köögi magustoidud.
Uued Selveri Köögi magustoidud. Foto: Selver

Selveri Köök hakkas tegema ilma lisanditeta pudingeid, mida saab müüa fikseeritud tükihinnaga.

«Uued pudingid on nö mono-magustoidud ehk puhtad maitsed ilma lisanditeta,» selgitas Selveri turundusdirektor  Ruth Aarma. Eelmised pudingid olid lihtsas läbipaistvas topsis ja kleebisega markeeritud, samuti olid need varieeruva kaaluga tooted.

«Uued pudingid on kindla kaaluga, mis võimaldab toodet müüa fikseeritud tükihinnaga,» lisas Aarma. Küsimusele, kas pudingite säilivusaeg on nüüd pikem, Aarma esialgu ei vastanud. Pärast loo ilmumist saadetud kirjas, aga kinnitas ta, et uute pudingite säilivusaega õnnestus  pikendada.

Turundusdirektori sõnul on Selveri Köök pudingeid tootnud 2009. aastast ning uute maiuste puhul on tegu loogilise tootearenduse järjega tarbijate poolt armastatud toodete/maitsete osas.

Analoogses suuruses ja maitsega tooteid teeb ka Tere.

Tagasi üles