Kaareste: uute rongide tehnilisele olukorrale pole etteheiteid

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmmel põles uus elektrirong.
Nõmmel põles uus elektrirong. Foto: Karli Saul

Pääsküla jaamas süttis eile hilisõhtul Riisiperre väljuma pidanud elektrirongi aku, kuid Elektriraudtee müügi- ja turundusjuht Norbert Kaareste sõnul uute rongide tehnilisele olukorrale etteheiteid ei ole.

Paldiskist Pääskülla jõudnud ning sealt kell pool üksteist õhtul Riisiperre väljuma pidanud elektrirongil tekkis väljumisel ühes juhtvagunis aku rike, mille tulemusel läks üks vaguni katusel asuvatest akudest põlema, vahendab ERR Uudised.

Täna hommikul vaatasid Elektriraudtee ja rongitootja Stadleri esindajad olukorra üle ning tootja kinnitusel on tegu vaid selle ühe konkreetse aku probleemiga, vahendas «Aktuaalne kaamera».

Kaareste märkis, et alates 1. juulist, mil uued rongid on liinil olnud, on esinenud kolm suuremat probleemi.

«Esimene oli vandalismiakt, kus ühe rongi esiklaas purustati, teine oli infohäire, kus rongijuht jättis kümneks minutiks reisijad rongi, ja kolmas on nüüd eileõhtune rike,» loetles ta ja lisas, et rongide töökindlusprotsent, mis on ligi 98 protsenti, sai juulis ületatud ning rongide tehnilisele olukorrale Elektriraudteel etteheiteid pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles