Iseseisvuspartei liige ostis Keila-Joa lossi

Andrus Karnau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keila-Joa lossikompleks.
Keila-Joa lossikompleks. Foto: Liis Treimann.

Keila-Joa laguneva lossi ostis ettevõtja Lembit Reimali firma 5,5 miljoni krooniga.


Riigi Kinnisvara AS-i juhataja Jaak Saarniit teatas BNS-le, et Keila-Joa loss est tegi parima pakkumuse OÜ Estunic Unikaalne Eestimaa 5,55 miljoni krooniga.

E24-l ei õnnestunud kommentaari saada Reimalilt endalt. Äriregistri järgi kuulub ta nii Iseseisvuparteisse kui ka Keskerakonda. 2007. aastal ebaõnnestus tal seetõttu riigikogu valimiskampaania.

«Tegelikult on mul sellest päris kahju. Ma olin ette valmistanud oma programmi ja seadnud valmis kahekorruselise bussi, mille külje peal on kiri «Unikaalne Eesti». Kavatsesin hakata sellega mööda Ida-Virumaad ringi sõitma ja oma programmi inimestele sedasi silmast silma tutvustama. See olekski olnud minu kampaania, sest ega mingit muud reklaami mul kavas tegema hakata olnud. Paraku jääb see asi nüüd ära, aga Ida-Virumaa fänn olen ma sellegipoolest edasi,» rääkis Reimal 2007. aastal kandideerimisest loobumise järel Põhjarannikule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles