Golfikeskus tutvustab Eestit golfiriigina 1,8 miljoni eest

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaapani golfimängija hukkus kummalisel viisil
Jaapani golfimängija hukkus kummalisel viisil Foto: SCANPIX

Jõelähtme golfikeskust haldav AS EGCC investeerib tänavu välisturgudel Eesti golfi sihtriigina tutvustamisse 1,8 miljonit krooni ja loodab sellega riiki tuua vähemalt 8000 golfituristi.


Estonian Golf & Country Club'i (EGCC) juhataja Hanno Krossi sõnul suurendas ettevõte tänavust välisturunduse eelarvet võrreldes mullusega enam kui kaks korda.

«Turunduse peamised sihtriigid on Euroopa suurim golfiturg, ligi kolme miljoni golfimängijaga Inglismaa ning enam kui saja tuhande mängijaga naaberriik Soome. Raha suuname peamiselt välisajakirjanike reiside ja meediatöö korraldamiseks ning laiemalt Eesti kui golfi sihtriigi reklaamimiseks,» ütles Kross.

Hanno Krossi sõnul mängis Jõelähtme golfiväljakutel mullu 6500 golfituristi kolmekümnest erinevast riigist. Tema kinnitusel on välisturunduse eesmärk tuua Eestisse tänavu mängima 8000 välismängijat. «Kuna iga golfiturist jätab riiki tavakülastajast 3-5 korda rohkem raha, siis toetas potentsiaalikat ettevõtmist pea poole summa ulatusest ka EAS,» lisas Kross.

Tõenäosust rahvusvaheliseks eduks suurendab ka see, et eelmisel nädalal kvalifitseeris Euroopa kvaliteetseimaid golfiväljakuid ühendav European Tour Courses ühendus Jõelähtme golfiklubi ainsa Kesk- ja Ida-Euroopa väljakuna enda koosseisu, mis annab ettevõttele võimaluse korraldada Jõelähtmel Euroopa tähtsamaid golfiturniire. Näiteks European Tour'i osavõistlusi.

Eelmisel aastal investeeris AS EGCC golfiväljaku arendusse 2,5 miljonit krooni. Kokku on ettevõte Jõelähtme golfikeskusesse investeerinud üle 93 miljoni krooni.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles