Paide avab 10 miljonit maksnud jäätmejaama

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäätmejaama saab viia ka ohtlikud jäätmed.
Jäätmejaama saab viia ka ohtlikud jäätmed. Foto: Margus Ansu.

Homme avatakse pidulikult Paide uus jäätmejaam, mille ehitus läks maksma 10 066 469 krooni.

Paide vana prügimäe ja reoveepuhastusjaama taha asuvasse jäätmejaama saavad Paide linna ja valla ning Väätsa valla inimesed tuua tekkinud taaskasutatavaid ning ohtlikke jäätmeid, vanametalli, ehitus- ja lammutusjääke ning suuregabariidilisi jäätmeid.

«Seni tuli näiteks ohtlikke jäätmeid viia ühte paika, suuregabariidilisi jäätmeid sai ära anda aga ainult Väätsa prügilas, kuhu Paidest oli mitukümmend kilomeetrit,» rääkis Paide abilinnapea Kaido Ivask.

Paide jäätmejaama esimese etapi ehitustööde maksumus on 10 066 469 krooni, millest SA Keskkonnainvesteeringute Keskus eraldas 8 901 687 krooni. Paide linna omafinantseeringu suurus on 1 146 560 krooni, 3645 krooniga kaasfinantseerib ehitustöid Paide vald ning 14 577 krooniga Väätsa vald. Jäätmejaama ehitustöid teostasid OÜ Betoneks Ehitus, OÜ Tafrix ja AS Järva Teed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles