Eesti Posti uuendus tekitas segadust ja pahameelt

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Post.
Eesti Post. Foto: Toomas Huik

Seni elukohajärgsest postkontorist pakid kätte saanud Tallinna elanikud on segaduses, kuna alates eelmisest nädalast oli koju saadetud Eesti Posti pakiteatisel märgitud paki kätte saamise aadressiks uus kandekeskus Toompuiesteel või Ehitajate teel.


«Vabandame klientide ees sellega, et me ei teavitanud neid piisavalt aegsasti meil toimuvatest muudatustest,» Eesti postiteenistuse divisijoni juht Jaan Vainult, vahendas Reporter.ee.

«Muudatused puudutavad postisaadetise kättesaamist ehk omas heas usus me tahaksime klientidel lasta valida, kus see klient soovib saada oma paki kätte,» ütles Vainult. «Me ei arvestanud sellega, et klientide harjumusel on väga suur jõud.»

Eesti Posti kinnitusel on kuni 50 kilose paki koju toomine täiesti tasuta. Vaid teistkordsel tellimisel, kui inimene otsustab siiski, et tahab oma pakki hoopis mujalt kätte saada, kui alguses teada andis, tuleb tasuta 48 krooni.

Paki saab lasta toimetada ka kliendile parasjagu sobivasse postkontorisse.

Eesti Postil on plaanis lisaks Haabersti ja Põhja-Tallinna kandekeskustele rajada tulevikus sarnane ka Lasnamäele. Sellised keskused toimivad veel Tartus, Narvas ja Rakveres.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles