DNB Eesti vahetab aastaks juhti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS DNB Panga juhatuse esimees Hans Pajoma.
AS DNB Panga juhatuse esimees Hans Pajoma. Foto: DNB Liising

Alates 1. augustist on AS-i DNB Pank juhatuse esimees Atle Knai. Panga senine juht Hans Pajoma alustab tööd DNB peakontoris Oslos, asudes üheks aastaks juhtima DNB Baltikumi ettevõtete pangandust. Seejärel naaseb ta oma endisele ametikohale.

Atle Knai on 20 aasta jooksul töötanud erinevatel ametikohtadel DNB grupis. Ta on juhtinud Londonis DNB ettevõtete panganduse valdkonna tegevust ning on hetkel DNB Baltikumi ettevõtete panganduse juht.

Hans Pajoma on AS-i DNB Pank juhtinud alates 2006. aastast ja on olnud DNB Panga loomise ja arengu juures. Selle aja jooksul on DNB saanud filiaalist kohalikuks krediidiasutuseks ning kasvatanud oluliselt oma ärimahtusid nii panga- kui liisingteenuste osas.

«Olles töötanud 7 aastat DNB Panga juhina, on praegu sobiv aeg teha väikene muudatus nii enda kui ka panga elukorralduses. Järgmise aasta jooksul koordineerin kogu DNB Baltikumi ettevõtete panganduse tööd, mis tähendab, et olen jätkuvalt seotud ka DNB Panga käekäiguga. Omalt poolt tänan kõiki oma kolleege ja kliente senise meeldiva koostöö ja arengu eest, mis nende aastate jooksul on toimunud,» kommenteeris muudatust Hans Pajoma.

DNB tegutseb Põhjamaades, Baltikumis ja kokku 19 riigis üle maailma. DNB grupi varade maht oli 2013. aasta I poolaasta lõpus 321,2 miljardit eurot. DNB aktsiad on noteeritud Oslo börsil ja 34 protsenti aktsiatest kuulub Norra riigile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles