Eesti Post ostab 47 uut väikekaubikut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Post
Eesti Post Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Eesti Post ostab avatud hankemenetlusega riigihankega ABC Motorsilt 47 Renault' väikekaubikut koos nende remondi ja hooldusega.

Eesti Posti administratiivdivisjoni juhi Kaido Padari sõnul sõlmitakse hanke tulemusel kaheaastane raamleping edukaks tunnistatud pakkumuse teinud ABC Motors AS-iga.

«Eduka pakkumuse väljaselgitamisel arvestati lisaks kaubiku maksumusele ka auto jääkväärtust, hooldus- ja remondikulusid ning täiendava lisagarantii maksumust,» kommenteeris Padar.

Tänavu ostetakse kokku 47 väikekaubikut, 2010. aasta kogused täpsustuvad vastavalt Eesti Posti vajadustele. Raamlepingu eeldatav kogumaht on kuni 90 kaubikut, samas on Eesti Postil õigus ostetavate kaubikute mahtu suurendada või vähendada ning ei ole kohustust autosid eeldatavas mahus välja osta.

Tänavu hangitavad 47 kaubikut kavatsetakse võtta kasutusrendile.

Eesti Postis on praegu kasutusel 472 sõidukit. Ettevõtte pikaajaline autode uuendamisplaan näeb ette sõiduki keskmise kasutusaja viimise viiele aastale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles