Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Mahlane arbuusisorbett

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Arbuusisorbett.
Arbuusisorbett. Foto: Toomas Huik

Restorani Cru peakokk Dmitri Haljukov toob lugejateni lihtsa arbuusisorbeti retsepti.

Arbuusisorbett

Vaja läheb:

•    Veerand arbuusi

•    Paar rabarberivart (umbes 1/4 rabarberit ja 3/4 arbuusi)

•    Suhkrusiirupit

•    Grenadiinisiirupit

Tükelda arbuus ja rabarber ning peenesta tükid kannmikseris ühtlaseks seguks. Lisa suhkru- ja grenadiinisiirupit ning aseta segu sügavkülma. Lase segul läbi külmuda.

Tagasi üles