Päevatoimetaja:
Sander Silm

Lihtne arbuusisalat

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Lihtne arbuusisalat.
Lihtne arbuusisalat. Foto: Toomas Huik

Restorani Cru peakokk Dmitri Haljukov õpetab, kuidas valmistada lihtsat arbuusisalatit.

Lihtne arbuusisalat

Vaja läheb:

•    pool väiksemat arbuusi

•    pool väiksemat melonit

•    keedetud krevette

•    basiilikut

•    oliiviõli

•    soola ja pipart

Haki arbuus ja melon suuremateks kuubikuteks. Lisa krevetid ning rebi juurde basiilikut. Lisa veidi oliiviõli ning soola ja pipart. Serveeri kohe.

Tagasi üles