Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Kuidas valmistada arbuusikokteili?

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Arbuusikokteil
Arbuusikokteil Foto: Toomas Huik

Restorani Cru peakokk Dmitri Haljukov õpetab, kuidas valmistada maitsvat arbuusikokteili.

Arbuusikokteil

Vaja läheb:

•    arbuusitükke

•    4 sentiliitrit (cl) heledat rummi

•    pool laimi

•    8 kuni 10 cl suhkrusiirupit  (0,8–1 dl)

•    jääkuubikuid

Lõika valmis klaasitäis arbuusikuubikuid ning uhmerda need. Pigista juurde laimimahla. Sõltuvalt sellest, kui kanget jooki soovid, lisa segule heledat rummi. Lisatava siirupi kogus peaks olema rummi kogusest kaks korda suurem. Lisa jääd ja raputa kokteili šeikeris. Vala jook serveerimisklaasi ja kaunista arbuusilõigu ning võõrasemaõiega.

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.

Märksõnad

Tagasi üles