/nginx/o/2013/07/24/1917938t1h256d.jpg)
Restorani Cru peakokk Dmitri Haljukov õpetab, kuidas valmistada maitsvat arbuusikokteili.
Restorani Cru peakokk Dmitri Haljukov õpetab, kuidas valmistada maitsvat arbuusikokteili.
Arbuusikokteil
Vaja läheb:
• arbuusitükke
• 4 sentiliitrit (cl) heledat rummi
• pool laimi
• 8 kuni 10 cl suhkrusiirupit (0,8–1 dl)
• jääkuubikuid
Lõika valmis klaasitäis arbuusikuubikuid ning uhmerda need. Pigista juurde laimimahla. Sõltuvalt sellest, kui kanget jooki soovid, lisa segule heledat rummi. Lisatava siirupi kogus peaks olema rummi kogusest kaks korda suurem. Lisa jääd ja raputa kokteili šeikeris. Vala jook serveerimisklaasi ja kaunista arbuusilõigu ning võõrasemaõiega.
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.