Iv Plussi uueks müügidirektoriks sai Mart Sule

Enn Tosso
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veoauto.
Veoauto. Foto: Volvo

Iv Pluss AS-i uue müügidirektorina alustas tööd Mart Sule, senine müügidirektor Leino Luik jätkab Fakto Autos.

Iv Plussi uus müügidirektor Mart Sule märkis, et tema tööeesmärk on suurendada ettevõtte müüdavate kaubamärkide turuosasid. «Iveco ja Irisbus brändidel on väga suur potentsiaal, millest osa on kasutamata. Näiteks «Truck of the Year 2013» aastaauhinna pälvinud raskeveok Iveco Stralis, mille turuosa tõstmisega on järgmistel aastatel kindlasti plaanis tegeleda. Usun, et mind ootavad ees huvitavad aastad, ja usun, et suudan Iv Plussi kogemustele omalt poolt lisada valdkonnavälist kasulikku vaadet,» ütles Sule.

Mart Sulel on pikaajaline juhtimiskogemus rahvusvahelistes meedia- ja infomeediaettevõtetes Infopluss AS ja BMA Estonia. Samuti on ta töötanud kaks aastat Ukrainas, juhtides Yellowpages Ltd.kohalikku osakonda.

Sule liitus Iv Plussi meeskonnaga eelmisest nädalast, senine müügidirektor Leino Luik jätkab Fakto Auto müügijuhina. Samuti siirdub Fakto Autosse Iv Plussi teeninduse direktor Andres Altma. Liikumine lepiti kokku poole aasta eest sõlmitud müügitehingu käigus, millega NTH Holding OÜ omandas 100% Iv Plussi aktsiatest. Kokkuleppe kohaselt jätkas senine tegevjuhtkond koosseisus juhataja Jaanus-Peeter Palm, müügidirektor Luik ja teeninduse direktor Altma ettevõttes kuus kuud, kandes samal ajal ka Fakto Auto tegevjuhtimise vastutust. Alates 1. augustist siirduvad Luik ja Altma täiskohaga Fakto Autosse. Iv Plussi tegevjuhina jätkab Jaanus-Peeter Palm.

1992. aastast aktiivselt tegutsenud Iv Pluss on Iveco ja Irisbus kaubamärkide ametlik maaletooja Eestis ning tegeleb nii sõidukite müügi kui ka hooldusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles