Sammelselja Norbyst saab tühi keha

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NORBY VOIP
NORBY VOIP Foto: Scanpix/Arvutimaailm

Norby Telecomi suuromanik ja eraisiku pankrotti tõrjuv Guido Sammelselg müüs telekommunikatsiooniettevõttele Linxtelecom järelejäänud tükid Norbyst - andmesideteenuste äriüksuse koos kaubamärgiga Metroo ja IP-kõneside (VoIP) äriüksuse ning Norbyst saab sisuliselt tühi keha.


«Jätkusuutlikkuse tagamiseks oli see loogiline samm. Vastavalt lepingule on ärid sisuliselt üle antud juba alates 1. juunist. Kõik Norby Telecomi töötajad lähevad üle Linxtelecomile. Klientide jaoks muutub asi tehniliselt vaid paremaks. Tarnijad ja krediitorid on olnud väga kannatlikud ja nendega koostöös me selle loogilise lahenduse ka leidsime,» märkis Norby Telecomi juhatuse liige Vadim Šabarov aripaev.ee'le.

Norby Eesti jääb Šabarovi sõnul sisuliselt tühjaks holdinguks, kehaks, mis hoiab oma Läti ja Leedu tütarettevõtete aktsiaid. Eestisse äriliselt ei jää midagi. 

Tehingu hinda pooled avalikustada ei taha.

Linxtelecom võtab üle kuskil üle 700 kliendi, ülevõtmisest äriüksuste aastakäive ulatub suurusjärku 20 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles