/nginx/o/2013/07/19/1906878t1h23f9.jpg)
Viljade Maailm jagab oma Facebooki lehel nippe, kuidas kukeseeni talveks sügavkülmas hoida nii, et need säilitaksid oma maitseomadused.
Viljade Maailm jagab oma Facebooki lehel nippe, kuidas kukeseeni talveks sügavkülmas hoida nii, et need säilitaksid oma maitseomadused.
Tarbija24 toob Viljade Maailma nipid lugejateni:
Selline säilitamisviis annab võimaluse seentega sügavkülmast võetuna kõige rohkem ette võtta - need pole maitsestatud ega soolatud, mis tähendab, et sobivad nii soolase feta kui ka liha lisandiks. Välistatud on või rääsumine seismisel. Kastme valmistamiseks lihtsalt sulata seened, prae võis ja valmista kaste. Samuti sobivad need nii pirukatäidisesse kui ka suppidesse, pastaroogadesse ja salatisse.