Advokaadibüroo Glikman Alvin & Partnerid partnerite ring laienes

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pille Pettai
Pille Pettai Foto: Erakogu.

Advokaadibüroo Glikman Alvin & Partnerid uus partner on tunnustatud kinnisvara- ja ehitusõiguse spetsialist Pille Pettai. Kokku on bürool nüüd kaheksa partnerit.

Lisaks Pille Pettaile vanempartnerid Leon Glikman, Ain Alvin, Toomas Tamme, juhtivpartner Mariana Hagström ja partnerid Kairi Kurisoo, Triin Biesinger-Jussmann ning Paul Keres.

«Meie eesmärgiks on olla oma tänastele ja tulevastele klientidele esimene valik advokaadibüroode seas ning parim tööandja turul. Sinna juurde kuulub parimatest spetsialistidest koosnev mitmekülgne tuumikmeeskond. Seega on Pille partneriteringi kaasamine loogiline samm büroo strateegia elluviimisel ja meeldiv täiendus käesoleva aasta alguses partnerite ringiga liitunud tugevale finantsõiguse ja maksejõuetusmenetluste spetsialistile Paul Keresele,» ütles Glikman Alvin & Partnerid juhtivpartner Mariana Hagström. 

Pille Pettai juhib büroo kinnisvara- ja ehitusvaldkonna töögruppi ja tegutseb büroos alates 2008ndast aastast. Ta lõpetas 2000ndal aastal Tartu ülikooli õigusteaduskonna ja on alates 2008ndast aastast Eesti Advokatuuri liige. Pille nõustab igapäevaselt Eesti juhtivaid kinnisvarafonde, -arendajaid ja ehitusettevõtteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles