Elion ostab kaks IT Grupi ärivaldkonda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elion.
Elion. Foto: Raigo Pajula

Elion ja IT Grupp allkirjastasid eile lepingu, millega Elion ostab IT Grupilt kaks tegevusvaldkonda – kaubamüügi ja IT-teenuste äri.

IT- ja telekomiettevõte Elion ning Eesti infotehnoloogiaettevõte IT Grupp allkirjastasid eile lepingu, millega Elion ostab IT Grupilt kaubamüügi ja IT-teenuste ärivaldkonnad.

Elion esitab lähipäevil konkurentsiametile taotluse lepingu heakskiitmiseks, tehing jõustub pärast konkurentsiametilt saadud luba.

«Elion on olnud IT Grupile heaks konkurendiks pikka aega. Kuna IT infralahenduste turg muutub järjest teenusekesksemaks, on oluline pidevalt teenuste arendusse investeerida ja kasvatada ärimahtu. Turul toimuv konsolideerumine on selles situatsioonis loomulik nähtus,» kommenteeris AS IT Grupp nõukogu esimees Jaak Ennuste.

IT Grupp AS on 1991. aastal asutatud Eesti kapitalile kuuluv IT infrastruktuuri pakkuja, mis teenindab era- ja avaliku sektori organisatsioone. IT Grupp tarnib serverite ja andmehoidlate riist- ja tarkvara, arvutitöökohti, teostab IT taristu juurutusprojekte, pakub IT tugiteenuseid ning pilvepõhiseid serverteenuseid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles